Elämänsä ansainneet tuotteemme

Adean tuotevalikoimasta löydät laadukkaat, Suomessa saman katon alla käsityönä valmistetut ja erinomaisesta mukavuudestaan tunnetut verhoillut sohvat, nojatuolit ja rahit, sekä niiden ajatonta muotoilua ja kädenjälkeä täydentävät sohvapöydät, hyllyt ja matot.

Sohvat

Kotimainen Adea valmistaa tinkimättömän laadukkaat, suomalaiset sohvat ammattitaidolla ja design-osaamisella. Kaikki sohvamme ovat räätälöitävissä juuri sinun makusi mukaan.

Useista osista rakentuvat moduulisohvat ovat joustavasti koottavia, ja kotisi mittoihin ja pohjapiirrokseen sovitettavia. Moduuleista voit helposti koota esimerkiksi suuren kulmasohvan tai divaanisohvan.

Adean sohvat ovat pitkäikäisiä, ja kulkevat kanssasi kodista toiseen. Niitä on helppo muokata vaihdettavilla päällisillä tai uusilla moduuleilla. Jos jotain sattuu, tuotteisiin on saatavissa myös varaosia.

Adea 0062 Baron Matrix10 Bon Daybed Master53 Diego153 2 web

Nojatuolit

Adea valmistaa huippulaadukkaita nojatuoleja, lepotuoleja, ruokapöydän tuoleja sekä baarituoleja.

Valikoimasta löytyy nojatuoleja, jotka puhuvat samaa muotokieltä saman nimisen sohvan kanssa – ja joista voit muodostaa tilaan kauniin ja yhtenäisen kokonaisuuden. Voit luoda tilaan myös kontrastia tai tehostetta käyttämällä saman sarjan tuoleissa eri kangasta, tai sohvaa näyttävämpää väritystä tai kuviota.

Adea 0405 Mr Jones chair Aurora10 web

Rahit

Samaa sarjaa olevat sohva ja rahi muodostavat tyylikkään ja samalla miellyttävän kokonaisuuden, jossa voit viettää aikaa rentoutuen. Rahi tekee istuinasennosta vieläkin mukavamman ja leppoisamman, ja toimii käytännöllisenä lisäistuimena illanvietoissa.

Monikäyttöiset rahimme ovat myös helppoja siirrellä, ja auttavat näin muuttamaan sisustuksesi ilmettä nopeassa syklissä.

Adea 0234 Band A240 Verso006 72ppi 2200pxheight WEB

Sohvapöydät

Sohvapöydät ovat huoliteltua sisustusta täydentäviä osia, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita design-esineitä.

Adean sohvapöytävalikoimassa on eri kokoisia, korkuisia ja mallisia sohvapöytiä; valittavissa on muotoja pyöreästä ovaaliin ja neliöstä suorakaiteeseen.

Adea 0093 Plateau Emperador Dark cropped horizontal web
Adea 0576 Origami Orsetto0724 cropped horizontal web

Hyllyt

Adean valikoiman hyllyt antavat sisustukseen pystysuuntaista ryhdikkyyttä, toimien sekä tilanjakajana että näyttävänä säilytysratkaisuna, tai vaikkapa ilmavana alustana huonekasveille.

Adea 0343 2 Band Verso006 cropped horizontal web

Matot

Kaikki Adean matot ovat käsin tuftattuja, ja jokainen niistä valmistetaan tilauksen mukaisesti korkealuokkaisista luonnonmateriaaleista. Villa ja pellava tekevät matoista luontaisesti paloturvallisia, likaa hylkiviä ja erityisen miellyttäviä ja lämpimiä myös paljain jaloin koettuna.