Karhu Basketin kotiareena

6 G7 A1294 web
6 G7 A1325 web

Kun kaupungin ylpeys, kolme mestaruutta viimeisen neljän kauden aikana voittanut koripallojoukkue Karhu Basket tarvitsi uuden kotiareenan, oli alusta asti selvää, että uusi koripallopyhättö tehtäisiin pohjalaisella kotiseutuylpeydellä.

”Meistä oli fantastisen hienoa, että pääsimme mukaan tukemaan oman paikkakunnan sankareita. Meidän projektimyyntimme kalusteet kun usein päätyvät kauas ulkomaille,” kertoo myyntipäällikkö Mari Säntti Adealta.

6 G7 A1298 web

Areenan KB Loungen sisustuksen keskiössä on upea, Adean Bonnet-ryhmä –verhoiltuna tietenkin Karhu Basketin väreissä hehkuvalla Diamonds-kankaalla. Omalla baarilla ja ruokailutilalla varustettu eksklusiivinen tila palvelee niin otteluissa kuin konserteissa kävijöitä, eikä tunnelmassa ole säästetty.

Loungen ohella myös areenan toinen, intiimimpi, noin 40 hengen KB Kabinetti sai katseenvangitsijakseen Adean Bonnet -sohvaryhmän Karhu Basketin väreissä.

”Usein sisustuksessa lähdetään liikkeelle kantavasta tila- tai esim. sohvaryhmäideasta. Nyt lähtökohta oli kuitenkin aivan toisenlainen – kotikylän Karhun vahvat värit. Niiden ympärille rakentui koko kokonaisuus,” kertoo Mari.