Uutuudet Babar ja Bonnie

Stockholm Design Weekin kunniaksi julkaisimme kaksi uutta tuotetta, nimeltä BABAR ja BONNIE, jotka molemmat ovat suunnittelijaduo Mats Brobergin ja Johan Ridderstrålen käsialaa. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiimme Tukholman showroomille!

BABAR

Tämän tuolin nimi käy järkeen kun sitä katsoo takaa. Vaikka Babar viittaa elefanttiin, ei meillä ollut mielessä suuri koko, vaan elefantin korvat ja kärsä abstraktina muotona.

Babar on hillityn elegantti, näppärä ja helppo tuoli. Ajatuksena oli tehdä tuoli joka ei ole juuri poufia suurempi, joka on helppo asettaa mihin vaan, mutta jossa istuinmukavuus on maksimoitu.

Babarin pyöreä muoto tekee siitä ideaalin kaikenlaisiin pohjaratkaisuihin, sillä se toimii kaikkiin suuntiin, ja useimpiin sisustuksiin. Kääntyvä jalka helpottaa tuolin sijoittelua pieniin ryhmiin.

Tuolia täydentääksemme teimme poufin, jota voi käyttää rahina, ylimääräisenä istuimena tai yksinkertaisesti täyttämään tyhjää tilaa.

Babar 2023 02 05
IMG 4822

BONNIE


Bonnie on moduulisohvasysteemi, jossa on kiinnitetty erityishuomiota mittasuhteisiin ja mukavuuteen. Se on suoraviivainen ja muodoiltaan vähäeleinen, mutta samaan aikaan omaa rauhallista charmia.

Minimoidulla verhoilun saumojen määrällä sohvan design tuo paremmin esiin sen siluetin joka on täydellisessä balanssissa kevyen metallijalan kanssa.

Uutuus Bonnie 2023

Jotta Bonniesta voisi luoda täydellisen kokoisen ja muotoisen sohvan mihin tahansa tilaan, olemme suunnitelleet sille laajan skaalan erilaisia moduuleja. Useiden mittasuhteiden lisäksi, moduuleissa on erilaisia ominaisuuksia kuten korkea ja matala käsinoja, sekä divaaniosa taaksepäin suunnatulla selkänojalla.

Bonnie osarivi 2

Tervetuloa tapaamaan meitä ja Adean uutuuksia uudelle Tukholman showroomillemme osoitteeseen Åsögatan 144!

Olemme avoinna:

Ma-Pe klo 10–18
La 11–15
Su suljettu